Gamefair tilbyder super eksklusive håndlavede våben fra Sauer.

 


Du kan få bygget din helt egen riffel, hvis lige ikke findes på markedet - i de bedste materialer, og af de dygtigste håndværkere.
Kom og se mulighederne for at sætte dit helt eget personlige præg på din næste Sauer riffel - eller besøg Sauer fabrikken, hvor der er mulighed for at vælge skæftetræ samt gravering osv. helt efter eget ønske.

 

 

Take Down - indbegrebet af perfekt våbenbyggeri og enhver ambitiøs jægers drøm. Kun verdens bedste bøssemagere kan gøre denne drøm til virkelighed for nogle få professionelle. Takket være en enestående symbiose mellem højteknologi og perfekt håndværk er det lykkes Sauer at finde frem til en seriefremstilling af ¨Take Down¨- myten og perfektionere den, således at resultatet er et perfekt jagtvåbensystem, som forener kompromisløs præcision og gentagelsesnøjagtighed med en fleksibilitet, der giver ubegrænsede jagtmuligheder.


 

Som på Sauer 202 er låsestolen geværets bærende element, forstyrrende påvirkninger fra skæftet er udelukket, systemet er praktisk taget selvbærende.
Løbet er forbundet med låsestolen med en slør- og slidfri keglepasning. Den avancerede fremstillingsproces sikre de mindst mulige tolerancer og den størst mulige præcision.
Kammeret låses fast direkte i løbet med seks låseknaster. Dermed er den perfekte låseafstand garanteret efter hver demontering og montering, og slid på sugepasningen mellem løb og kammer er helt udelukket.
Forskæftet låses direkte fast i stållåsestolen med seks sikringsbolte ved et tryk på en knap.
Sauer 202 Take Down kan uden brug af værktøj skilles ad, så den kun fylder 70 cm i længden, og samles og være brugsklar igen på få sekunder. Ingen nøgle, der kan glemmes eller tabes, ingen skruer, der kan strammes for lidt eller for meget - reduktion til ren perfektion, som udmønter sig i vellykket jagt.
Efter samling er træfpunktet 100% bevaret. Det er ikke nødvendigt med prøveskud.
Sauer 202 Take Downs ubegrænsede fleksibilitet tillader løb- og kaliberskift fra 6,5x55 til 458 lott med et bredt udvalg af løbslængder og konturer.
Aftrækker, sikring, sigtemidler, skæftevarianter og naturligvis den perfekte kammerfunktion er overtaget fra Sauer 202, som har stået sin prøve med titusinvis af skud.
Alle modeller fås i en venstrehåndsversion (Skæfte og system).

 

Eksempel - The big five

 

Eksempel - Chasse Antique
 

Eksempel - Ahmed

 

Eksempel - Grand Chasse

 

Eksempler på skæftegravering

 

Eksempler på skæftetræ

Skæftetræ klasse 6

 

Skæftetræ klasse 7

 

Skæftetræ klasse 8

 

Skæftetræ klasse 9

 

Skæftetræ klasse 10